Visegrad 4 Juniors

Országúti Kerékpáros Ifjúsági Világkupa - 2020. augusztus 26-27-28., Magyarország

Közösségi és nyelvi ikonok

Facebook oldalInstagram oldalEnglish site

Keresés az oldalon

Augusztus 26. és 28. között kerülhet sor az első magyarországi ifjúsági világkupára

Eredetileg július 24. és 26. között került volna megrendezésre a Visegrád 4 Juniors, vagyis az országúti kerékpáros ifjúsági világkupa magyarországi fordulója, amely a Covid-19 koronavírus-járvány Európába való begyűrűzése miatt a Mozgás Rekreációs Sportegyesület (MER SE) többi rendezvényével együtt elhalasztásra került.

Megjelent: 2020. május 21., csütörtök
Forrás: visegrad4juniors.hu

A MER SE folyamatosan és maradéktalanul betartva a Magyarország Kormánya által hirdetett veszélyhelyzet és rendkívül jogrend rendeleteit – kereste a verseny új időpontját.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) május 5-én tette közzé újratervezett WorldTour versenynaptárát, amely július 1-re prognosztizálja a nemzetközi kerékpáros események újraindítását. A Magyarország Kormánya által kiadott a nyári korlátozásokról szóló rendelet alapján – miszerint augusztus 15-ig lényegében semmilyen szabadtéri sportesemény sem engedélyezett – a MER SE az ifjúsági világkupa esetében az augusztus 26. és 28. közötti időponttal számol.

A nemzetközi korosztályos sorozat először látogathat az országba, amely közel száz év után rendezhetne ismét világversenyt a sportág történetében.

Megosztás és like

Érmek

Visegrad 4 Juniors szakasz 1
Visegrad 4 Juniors szakasz 2A
Visegrad 4 Juniors szakasz 2B
Visegrad 4 Juniors szakasz 3

Városok

Nyíregyháza Ibrány
Vásárosnamény

Partnerek és támogatók

Partnerek és támogatók
Copyright

©2019-2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!